Skip to content
1-fixed-1.4_SD
Wij helpen starters en professionals in het sociaal domein en de zorg om te groeien!
1-fixed-1.4_SD
Wij helpen starters en professionals in het sociaal domein en de zorg om te groeien!
previous arrow
next arrow

WAT BIEDEN WIJ JOU ALS WERKNEMER?

Projectdetachering

Ben jij een specialist in jouw vakgebied binnen het sociaal domein en wil je bij een (deel)gemeente of een andere organisatie aan de slag? En houd je van afwisseling in je werk? Dan is wellicht projectdetachering iets voor jou! Wij bieden je verschillende functies aan. Je bent dan in dienst bij ons en wordt voor tijdelijke opdrachten ingeleend door onze opdrachtgevers. Het is in sommige gevallen zelfs mogelijk dat je na je detachering in vaste dienst treedt bij één van onze opdrachtgevers.

 

Interim-management

Werk je als zelfstandige en heb je ervaring in een managementfunctie bij de (deel)gemeente of een andere organisatie binnen het sociaal domein? Wij zijn ook gespecialiseerd als interim-managementbureau. Wij bemiddelen tussen jou als interim-manager en onze opdrachtgever. Meestal gaat het hier om tijdelijke opdrachten ter vervanging van een manager of om het begeleiden van veranderingen binnen een organisatie.

pexels-vojtech-okenka-392018
pexels-fauxels-3184357

Training en coaching

Om je vakkennis op peil te houden, om bepaalde competenties te verbeteren of om je persoonlijk te ontwikkelen, bieden wij onze medewerkers ook diverse trainingen en coaching aan. Elke training en elk coachingtraject is maatwerk, afgestemd op jouw specifieke wensen en doelen.

Onze werkwijze

Wij gaan professioneel te werk. Wij hebben verstand van ons vak en veel ervaring in de gemeentesector binnen het sociaal domein. Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Bij ons ben je geen nummer en krijg je geen standaardpakket. Wij hebben oog voor jou en je persoonlijke situatie. Bij ons staan eerlijkheid en transparantie voorop. Dat betekent dat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij willen de kwaliteiten van onze medewerkers benutten en denken voortdurend met je mee om werk te vinden dat passend én uitdagend is voor je.

pexels-fauxels-3184291

Wat kun je van ons verwachten?

Als projectorganisatie bieden we uitdagende projecten waardoor jij je vakinhoudelijk blijft ontwikkelen.

Tijdens het sollicitatieproces inventariseren we jouw wensen en ambities. Daarnaast bieden we:

Een arbeidscontract met uitzicht op vast dienstverband;
Een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
Een reiskostenvergoeding;
20 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag, waardoor je optimaal kunt genieten van je vrije tijd;
Korte lijnen met de projectmanagers, waardoor we nauw betrokken zijn bij het verder uitzetten van je loopbaan.

CONTINUE OP ZOEK!

Op het gebied van Sociaal Domein zoeken wij continue voor de verschillende (deel)gemeentes in de Randstad en in Brabant, gemotiveerde professionals die van toegevoegde waarde zijn.