Skip to content
1-fixed-1.4
2-fixed-1.4
3-fixed-1.4
previous arrow
next arrow
Kenniscentrum

Wij zijn een onafhankelijk platform waar zakelijke IT creativiteit en IT creatieve zakelijkheid bij elkaar komen. 

Wij richten ons met name op Webdevelopment en op professionals zoals:

UX/UI developers en consultants
Front-end developers
.Net developers
Testers

Wat bieden wij?

Projecten zoeken voor en met elkaar, business creatief bezig zijn d.m.v. teamsessies, verschillende netwerken met elkaar verbinden en mede hierdoor cross selling mechaniek op gang brengen, kennissessies organiseren voor externe relaties, toegang bieden tot diverse IT netwerkbijeenkomsten in binnen- en buitenland, podia geven op verschillende bijeenkomsten om kenniscentrum te promoten en ook opdrachten te werven, faciliteren van vergaderruimten/secretariële en ook financiële ondersteuning bieden/website activering en onderhoud.

pexels-vojtech-okenka-392018

We hebben drie kernrollen:

Kenniscentrum

Het centrum voor informatie en debat, een ontmoetingsplaats voor mensen die beroepshalve te maken hebben met IT.

Makelaar

Het centrum brengt vraag en aanbod bij elkaar. Samen met onze relaties formuleren we vraag. En in overleg met IT professionals versterken we het aanbod.

Adviseur

Het centrum is een katalysator voor talent en ondernemerschap.

Wat verwachten wij van je?

Bereid om actief te promoten voor kenniscentrum, bereid om netwerk te delen, bereid om tijdsinvestering te plegen in concept, exclusief zijn/haar opdrachten vanuit kenniscentrum te verrichten voor duur van minimaal 2 jaar.

 

Financieel

Een IT professional ontvangt een vaste maandvergoeding en gedurende duur van zijn/haar project een percentage van commerciële tarief. Voor bemiddeling welke leidt tot een inzet van een collega IT professional wordt een lead fee uitgekeerd.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 010 – 840 2161 of per mail via info@xfluence.com.

pexels-fauxels-3184291